Visie en aanpak

De missie van C-insight: Organisaties en teams helpen om hun doelen te realiseren; welk gedrag is daarvoor nodig? En vooral: hoe krijgen we dat voor elkaar?

Onze visie is dat je alleen vanuit de positieve psychologie mensen in beweging krijgt op een manier die bij ze past. En dat gaat hand in hand met een winnaarsmentaliteit, streng en rechtvaardig. Met bijpassend voorbeeldgedrag van het MT.

Aan de start van iedere opdracht bespreken we relevante doelstellingen en adviseren we een passende inzet van ons aanbod. We zetten de professionals, kennis en middelen in die tot succes leiden. Onze middelen zijn: maatwerk training (classroom en/of video) en coaching.

Vanuit ons netwerk vullen we dit indien gewenst aan met HR advies of interim-medewerkers.

C-insight werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners, allen gefocust op hetzelfde doel: uw gewenst resultaat, op korte en lange termijn. Wij zijn flexibel, weten wat verantwoordelijkheid nemen is en dragen dat met passie over aan uw medewerkers.

Van Kooten en de Bie zouden op bovenstaande teksten zeggen: “Gooi maar in de vlakspoeler”. Daarom geven we met plezier referenties, wel op aanvraag.

Neem contact op voor meer informatie

10 + 3 =