Profiel

Mensen in beweging krijgen op een manier die bij ze past zodat de verandering in gedrag blijvend is, is mijn passie. Ik begon C-insight om organisaties te helpen met hun trainings- en ontwikkelingsvragen, in Nederland en daarbuiten. Inmiddels doen we dat samen met een netwerk van ervaren professionals die enthousiast aan opdrachten werken.

Ruim zes jaar werkte ik als trainer voor DeltaVisie International, Van den Broek & partners en Mansal voor ik C-insight begon in 2006. Mijn commerciële en management-ervaring bouwde ik daarvoor op in de uitzendbranche en internationale standbouw. Enthousiast geworden door de trainingen die ik zelf volgde, besloot ik het trainersvak in te gaan.

In de periode 2011 – 2017 heb ik in nauwe samenwerking met (en als) Sharewater aan opdrachten gewerkt. Vanaf 2018 weer vanuit C-insight op een projectmatige manier; het plotseling overlijden van Sharewater partner Karl van Uden in maart 2018 heeft daar een bizarre wending aan gegeven.

Ik Eelco Cremer (geen familie van), geboren in 1967 in Amsterdam en sinds mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit woonachtig in Rotterdam.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin met twee dochters (2000 en 2002), ik ben inmiddels ruim 10 jaar hockey-coach en tennis nog steeds met veel plezier in competitieverband. Ook schaats en skeeler ik graag.

Neem contact op voor meer informatie

6 + 3 =