Online videotrainingen

Om op een optimale manier de schaarse tijd van management en professionals te benutten is videotraining een uitstekend middel.

Het geeft u als team of organisatie het inzicht wat u nodig heeft om zaken slimmer of efficiënter aan te pakken. Het geeft managers de basis om effectief te kunnen aansturen. Managers en professionals krijgen waardevolle feedback op hoe ze communiceren met klanten en/of collega’s.

De kracht van het werken met video is dat je praktijksituaties goed van te voren kunt afstemmen. Scenario’s schrijven samen met de mensen die er verstand van hebben. Wat zijn lastige situaties die regelmatig voorkomen? Door daarop te oefenen help je collega’s er beter mee om te gaan.

In de training gebruiken we dat momentum voor het maken van concrete afspraken voor de toekomst. Afspraken die direct bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen en waar iedereen vanuit zijn of haar drijfveren aan gecommitteerd is. Ze zijn daarna de leidraad in vervolgtrainingen of coaching.

Videotraining gebruiken wij voor teams en organisaties en heeft het grootste effect als je het combineert met klassikale training (Blended-learning).

Kijk voor meer informatie voor werken met videotraining op: www.faculty.nl

De beste manier om kennis te maken en het effect te zien is een demo, daarvoor maken we graag een afspraak, vul a.u.b. het formulier hieronder in.

 

Neem contact op voor meer informatie

1 + 12 =